• 1 ötlet, 3 klip: medencés buli

  2013-04-24 10:00:00

  Ha egy filmben medence van, ott előbb-utóbb egy hulla fog úszni. Ha pedig egy R'n'B klipről van szó, abban előbb-utóbb a partján menő emberek fognak bulizni.


   

   

  Ciara, az amerikai R'n'B énekesnő 3 év kihagyás után jelentkezik július 5-én új albummal, aminek a címe ugyancsak Ciara lesz. A Body Party klipjében a medence partján környékezik meg az énekesnőt, közben pedig tuti nem mi vagyunk az egyetlenek, akik azon gondolkodnak, mekkora bajban lennének kliprendezők, ha nem lennének szépen megvilágított nagy vízfelületek - mégis hol ismerkednének a szereplők?

   

   

   

  Eve és Alicia Keys közös Gangsta Lovin' című dalához készült klipben valószínűleg felkutatták a világ leghosszabb úszómedencéjét, hogy az egész stáb kényelmesen elférjen mellette. Persze ettől még ugyanolyan jó, mint 11(!) éve, ugyanis a klip 2002-ben jött ki. Ha máskor nem is, a végén Keys magánszámánál talán mindenki elmorzsol néhány könnycseppet, mármint amikor meglátja az óceánt a háttérben.

   

   

   

  Snoop Dogg és Pharrell Beautiful számában nem a medencéé a főszerep, de a fináléban csak feltűnik a kissé baljósan sötét víz, mint az éjszakai buli alapvető eleme.

   


  Címkék: ciara, eve, alicia keys, snoop dogg, pharrell
  Szerintetek
  0/10
Tovább a falamra