• Vonagló csaj, középkorú rocksztár A hét legjobb klipjei

  2012-07-22 18:00:00  A rövid kánikulával és annál több esővel bolondított hét zárásaként mindenki huppanjon le valami kényelmes ül- vagy fekvőalkalmatosságra, és nézze meg a hét 5 legjobb klipjét.


  JACK WHITE: FREEDOM AT 21  A White Stripes egykori frontembere, a nyughatatlan és zseniális Jack White idén remek szólólemezt jelentetett meg Blunderbuss címmel. Most pedig elkészült pályafutásának egyik legvagányabb videója is, amit a kortárs hiphop egyik megkérdőjelezhetetlen sztárrendezője, Hype Williams jegyez. Ennek megfelelően van itt minden, dögös csajoktól tökös rendőrökig - Josh Homme nyúlfarknyi mellékszerepe külön érdekes -, és persze a VERDA. Kúl.


  LANA DEL REY: SUMMERTIME SADNESS  Az ellentmondásos énekesnő új dala pont az, amit várunk tőle, a kapcsolódó videó pedig szintén a védjegyszerűen elegáns, álmodozós vonalat követi. Lana Del Rey párja Jaime King, illetve a füstgép.

  PASSION PIT: I'LL BE ALRIGHT  A második lemezét most megjelentető zenekar új klipjének rendezője nem profi: Greg Barth a szerzők által kiírt videópályázatot nyerte meg ezzel az alkotással, ami annyira a kilencvenes évek hülyeségét idézi, hogy szinte látjuk a fanyalgó Beavis és Butthead fejét.


  BOBBY WOMACK: THE BRAVEST MAN IN THE UNIVERSE

  A hetvenhez közelítő soul-legenda a Blur-vezér Damon Albarn segédletével rögzítette visszatérő lemezét, melyhez most egy helyes kis interaktív videó is készült, amiben egy űrhajóval kerülgethünk mindenfélét. Már persze ha rendelkezünk okostelefonnal. Itt próbálhatjuk ki.
  Címkék: lana del rey, passion pit, jack white, hype williams
  Szerintetek
  0/10
Tovább a falamra