• Szerdai mix Az elmúlt hét legérdekesebb dalai a Zenekolónia gyűjtésében

  2012-07-25 12:45:21  Ezen a héten több csinos kis feldolgozás is szerepel a Szerdai Mixben, de hallhatunk új kislemezdalokat már megjelent és még meg nem jelent lemezekről is.

  1. Black Moth Super Rainbow: Windshield Smasher

  Az összetéveszthetetlen hangzású BMSR sokak titkos kedvence - többek közt a Zenekolónia szerkesztőjéé is -, de az óriási siker elkerülte őket. Legalábbis erre utal, hogy új lemezük, az októberben megjelenő Orange Juicy csak a rajongók segítségével jelenhet meg. Pedig az első kislemezdal egyáltalán nem okoz csalódást.

  2. Scissor Sisters: Baby Come Home

  A Scissor Sisters nem szokott téveszteni. Most sem teszi, a Magic Light egyébként is az eddigi legjobb lemezük.

  3. Keane: Sovereign Light Café

  A Keane Strangeland című lemeze is megjelent már, a Sovereign Light Café nem is a legerősebb daluk, de tisztességessen hozza a zenekartól megszokott manírokat.

  4. Boy George: Video Games

  Egy igazi csemege, Lana Del Rey óriási slágerének feldolgozása a popzene kaméleonjától. Mike Nicholls ráadásul gyönyörű klipet is rendezett hozzá.

  5. Bat For Lashes: Laura

  Natasha Khan harmadik lemeze kis túlzással az év legnagyobb érdeklődéssel várt kiadványa, az első kislemezdal alapján pedig nem is véletlen az izgalom.

  6. School of Seven Bells: How to Love

  A School of Seven Bells sem pihen, idén már kihoztak egy nagylemezt, illetve két EP-t, ez meg egy Lil' Wayne-feldolgozás.

  7. Pet Shop Boys: Winner

  Bár a hivatalos programban a Muse és a Chemical Brothers dalai szerepelnek, a Pet Shop Boys is elkészítette a maga olimpiai indulóját - és ez lett a három közül a legjobb.


  Címkék: boy george, pet shop boys, Lana Del Rey, school of seven bells, black moth super rainbow, blog, zenekolonia, szerdai mix, Keane, Scissor Sisters, bat for lashes, lil wayne
  Szerintetek
  0/10
Tovább a falamra