• Szerdai mix Az elmúlt hét legjobb dalai a Zenekolónia gyűjtésében.

  2012-08-01 09:05:24  A Szerdai Mix a nyár utolsó hónapjának első napján egy meglehetősen táncos válogatással jelentkezik, de van például remek soul-feldolgozás és hátborzongató kollaboráció is.

  1. Calin Harris: We'll Be Coming Back ft. Example

  Example két dallal is képviselteti magát, bár az első inkább a nyolcvanas-kilencvenes évek hangzásának bűvöletében alkotó Calvin Harris érdeme. A We'll Be Coming Back igazi nyári sláger.

  2. Wiley: Heatwave feat Ms. D

  Ha nyári sláger, akkor ez a dal talán még jobb is - Wiley pontosan azt hozza, amiért már a Wearing My Rolex idején is szerettük.

  3. Chew Lips: Hurricane

  A tavaly és idén is Magyarországra látogató brit duó új lemezéhez készült dal ellenállhatatlanul bájos és slágeres.

  4. Tom Jones: Tower of Song

  Leonard Cohen klasszikusát egy másik legenda, Tom Jones formálta át érzelmes soul-balladává.

  5. Example: Say Nothing

  Megint Example, viszont most egyedül. Melyik a jobb?

  6. Animal Collective: Today's Supernatural

  A Merriweather Post Pavilion óriási sikere után az Animal Collective pár hete a Balaton Soundon is színpadra lépett, most pedig egy új dallal jelentkeznek a hamarosan megjelenő új lemezről.

  7. David Byrne & St. Vincent: Weekend In The Dust

  A volt Talking Heads-vezér David Byrne az elmúlt években szinte minden fontosabb indie-előadóval dolgozott, most éppen a tavalyi év egyik legjobb lemezével büszkélkedhető Annie Clark volt a soros. Vele ráadásul közös lemezt is készít Love The Giant címmel.


  Címkék: szerdai mix, blog, zenekolonia, example, calvin harris, wiley, st vincent, david byrne, tom jones, animal collective, chew lips
  Szerintetek
  0/10
Tovább a falamra